Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

28 december 2022

Zo gebruik je een Gua Sha Tool voor een stralende huid

Als je op zoek bent naar manieren om je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen, kan een gua sha-tool een waardevolle toevoeging zijn.

Wat is een Gua Sha-tool en waarom zou je er een moeten hebben

Gua sha is een eeuwenoude Chinese techniek om de huid te masseren en te stimuleren. Het wordt steeds populairder in de beautywereld vanwege de vele voordelen die het biedt voor de huid. Een belangrijk onderdeel van de gua sha techniek is het gebruik van een speciale tool. In deze blogpost leggen we stap voor stap uit hoe je een gua sha tool moet gebruiken voor een stralende, gezonde huid.

De voordelen van een dagelijkse Gua Sha-routine voor je huid

Een gua sha-tool is een platte steen van jade of rozenkwarts in de vorm van een hart, schelp of andere geometrische vorm. Het wordt gebruikt om de huid te masseren en te stimuleren, wat kan helpen bij het verminderen van zwellingen, het verbeteren van de bloedsomloop en het stimuleren van de lymfedrainage.

Door het gebruik van een gua sha-tool kan de huid steviger en strakker aanvoelen en er helderder en gezonder uitzien. Het kan ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de textuur van de huid en het verminderen van ontstekingen.

Een ander voordeel van het gebruik van een gua sha-tool is dat het kan helpen bij het verbeteren van de opname van huidverzorgingsproducten. Door het masseren van de huid met een gua sha-tool, kunnen de producten dieper doordringen en effectiever werken.

HOW TO: Gua Sha-tool voor een stralende huid

Stap 1: Reinig je gezicht

Voordat je begint met de gua sha massage, is het belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Gebruik een milde reiniger om vuil en make-up te verwijderen. Spoel je gezicht af met lauw water en dep het droog.

Stap 2: Breng een gezichtsolie aan

Breng een paar druppels van je favoriete gezichtsolie aan op je gezicht. Dit zal helpen om de gua sha tool soepel over je huid te laten glijden en tegelijkertijd je huid te hydrateren.

Stap 3: Begin met de massage

Houd de gua sha tool vast met de bolle kant tegen je huid. Begin bij je hals en beweeg de tool omhoog richting je kaaklijn. Herhaal deze beweging ongeveer 5-7 keer aan elke kant van je gezicht.

Stap 4: Werk op de kaaklijn

Plaats de tool op je kaaklijn en beweeg hem omhoog en naar buiten toe. Herhaal deze beweging ongeveer 5-7 keer aan elke kant van je gezicht.

Stap 5: Werk op de jukbeenderen

Plaats de tool op je jukbeenderen en beweeg hem omhoog en naar buiten toe. Herhaal deze beweging ongeveer 5-7 keer aan elke kant van je gezicht.

Stap 6: Werk op het voorhoofd

Plaats de tool op je voorhoofd en beweeg hem omhoog richting je haargrens. Herhaal deze beweging ongeveer 5-7 keer over je hele voorhoofd.

Stap 7: Werk op de oogcontouren

Gebruik de kleine punt van de gua sha tool om zachtjes rondom de ogen te masseren. Herhaal deze beweging ongeveer 5-7 keer aan elke kant van je gezicht.

Stap 8: Herhaal indien gewenst

Herhaal de hele massage nogmaals als je dat wilt voor een extra ontspannend en stimulerend effect.

Door regelmatig een gua sha tool te gebruiken kun je de bloedcirculatie in je huid verbeteren, de productie van collageen stimuleren en de gezichtsspieren ontspannen. Dit alles draagt bij aan een gezonde, stralende huid.

Probeer het eens uit en ervaar zelf de voordelen van deze eeuwenoude Chinese techniek!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »