Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

16 december 2022

Wat zijn de beste producten voor droge handen?

De zomer is nét voorbij en de truien kunnen de kast weer uit. Niet alleen je kledingkeuze wordt beïnvloed door het weer, je huid heeft er ook vaak last van. Je handen drogen uit en je krijgt allerlei kloven in je vingers. Wil je dit voorkomen, maar weet je niet goed hoe? Lees dan snel verder! The Make Up Spot legt uit hoe je je handen het beste kunt verzorgen.

Handwash

Handwash is een simpel maar effectief product. Vaak wordt het gemaakt van een water-achtige textuur, maar het kan ook als een gel verkocht worden. Het gebruik van handwash kan variëren. Vaak wordt het gebruikt als een zeep. Je neemt dan een klein beetje op je handen en spoelt dit met water af. Maar er zijn ook varianten waarbij het als een desinfecterende gel kan werken. Het doel van handwash is je handen reinigen en verzorgen. Daarnaast voegt het een verfrissende en verzorgende laag toe aan je handen. Zo worden je handen extra goed behandeld. Perfect voor de komende maanden!

Handmaskers

Hoe raar het ook mag klinken, handmaskers zijn écht een ding. Ze voeden en herstellen de dunne huid van je handen intensief. Dit handmasker is voorzien van een krachtige serum, een diep hydraterende shea boter en een mix van botanische ingrediënten en oliën. Shea boter wordt vaker gebruikt in verzorgingsproducten omdat het veel vocht in je huid brengt. Het masker bestaat uit twee lagen, waardoor het extra snel in je huid trekt. Het herstelt, verjongt en verzacht de handen en nagelriem na ongeveer 15 minuten. Door dit masker 1 à 2 keer per week te herhalen krijg je binnen de kortste keren zichtbaar jongere handen!

Handcrème

Door dagelijks meerdere malen handcrème te gebruiken blijven je handen voldoende gevoed en is de kans op uitdroging en kloven minimaal. Deze handcrème bevat natuurlijke ingrediënten, zoals duindoorn, voor het verzachten van de handen. Daarnaast bevat het ook aloë vera en creatine. Deze ingrediënten hebben een kalmerend effect op huidirritaties.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking