Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

16 december 2022

Waar is een lip plumper goed voor?

Altijd al vollere lippen willen hebben, maar geen lipfillers willen gebruiken? Geen nood, met een lip plumper kun je ook je lippen iets groter laten lijken. Maar hoe werkt een lip plumper nu eigenlijk?

Hoe het werkt

Een lip plumper is een soort gloss waarmee je de lippen groter kunt laten lijken. In lip plumpers zit een stof die ervoor zorgt dat je lippen tintelen, namelijk menthol. Het effect van deze lip plumpers is niet heel groot en vaak maar tijdelijk. In een effectievere lip plumber zit de stof menthoxypropanediol, met deze stof zou de lip plumper het vollere lippen effect langer moeten laten duren. Het is dus zeker een aanrader als je op een makkelijke en snelle manier vollere lippen wilt creëren.

Is het schadelijk?

Een lip plumper gebruiken is niet schadelijk maar bij te vaak gebruiken kunnen je lippen erg droog worden en extra verzorging nodig hebben. Gebruik daarom ook lippenbalsem om je lippen goed te verzorgen.

Het tintelende gevoel

Stel je voor je vind het tintelende effect echt niet fijn dan zijn er ook nog andere opties. Je zou je lippen groter kunnen laten lijken door middel van een lipliner. Met een lipliner kun je je lippen optisch voller doen lijken door het lijntje net wat buiten je liplijn te tekenen en daarna je lipstick aan brengen.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking