Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

16 december 2022

Hoe blijft mijn oogschaduw langer zitten?

Vind jij het ook zo vervelend dat je oogschaduw zo snel verdwijnt? Het zit er net 2 uurtjes op en bam, het ziet er alweer vaag en rommelig uit… Erg vervelend, maar gelukkig zijn er meer oplossingen voor! Bij The Make Up Spot vind je dé juiste producten om je oogschaduw er zo goed als nieuw uit te laten zien. Kijk maar!

Primer

Een goede primer is ontzettend belangrijk als je wilt dat je oogschaduw lang blijft zitten. Daarnaast helpt een primer ook bij het intenser maken van de kleuren. Primer breng je op je gezicht aan na een dagcrème. Dit hoef je niet op je ogen te doen. Je hebt natuurlijk ook een primer die speciaal is gemaakt voor oogschaduw. Als je deze niet hebt kun je ook gewoon concealer of een (olievrije) foundation op de ogen gebruiken.

Olievrije foundation

Een olievrije foundation werkt ook heel goed als een primer. Doordat het vrij is van olie, voelt het niet vettig aan en is het alsnog makkelijk om oogschaduw aan te brengen. Het enige verschil is dat de kleuren nu meer uitgesproken zijn en de oogschaduw langdurig blijft zitten. Je kunt bijvoorbeeld een poeder foundation gebruiken door je foundation kwast iets nat te maken en vervolgens de poeder aan te brengen op je oogleden.

Setting spray

Setting spray is waarschijnlijk het meest gebruikte product om je make-up mooi te laten setten. Het legt een extra laagje over je gezicht waardoor je make-up beschermd wordt tegen regen of wind. Dit helpt natuurlijk ook met het langer behouden van je oogschaduw!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »