Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

1 december 2022

De meest gestelde vragen over Real Techniques

Zijn Real Techniques kwasten diervriendelijk?

Ja, Real Techniques kwasten zijn 100% diervriendelijk. Het merk heeft een sterke toewijding aan dierenwelzijn en produceert kwasten zonder het gebruik van dierenhaar. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de hoogwaardige kwaliteit van Real Techniques kwasten, wetende dat ze op een ethisch verantwoorde manier zijn vervaardigd.

Welke Real Techniques kwastenset is het meest geschikt voor beginners?

Voor beginners is de Real Techniques Everyday Essentials Set een uitstekende keuze. Deze set bevat alle essentiële kwasten die je nodig hebt voor een complete make-uplook, waaronder een foundationkwast, blushkwast, oogschaduwkwast en een veelzijdige make-up spons. Met deze set kun je moeiteloos aan de slag en krijg je een professioneel resultaat.

Hoe maak ik mijn Real Techniques kwasten schoon?

Het schoonmaken van je Real Techniques kwasten is eenvoudig. Gebruik een milde shampoo of een speciale kwastenreiniger en maak de haren voorzichtig schoon met warm water. Spoel ze grondig af en knijp voorzichtig het overtollige water eruit. Leg de kwasten plat neer om te drogen, zodat ze hun vorm behouden. Zorg ervoor dat de kwastharen volledig droog zijn voordat je ze opbergt.

Kan ik Real Techniques sponsjes hergebruiken?

Ja, Real Techniques sponsjes zijn herbruikbaar. Na gebruik kun je ze schoonmaken met milde zeep en water of een sponsreiniger. Zorg ervoor dat je ze grondig uitspoelt en laat ze volledig drogen voordat je ze opnieuw gebruikt. Met de juiste zorg en reiniging kun je je Real Techniques sponsjes langdurig gebruiken voor een perfecte make-upapplicatie.

Zijn er speciale technieken voor het gebruik van Real Techniques sponsjes?

Ja, voor een optimaal resultaat kun je verschillende technieken gebruiken met Real Techniques sponsjes. Bijvoorbeeld, voor een natuurlijke dekking kun je de spons vochtig maken en zachtjes stuipen om foundation of concealer aan te brengen. Voor contouring en highlighting kun je de spons in een puntvorm knijpen en precieze applicatie bereiken. Experimenteer met de sponsjes en ontdek welke technieken het beste bij jouw make-uproutine passen.

Vind Real Techniques bij The Make Up Spot

Bij The Make Up Spot kun je een uitgebreid assortiment aan Real Techniques producten vinden. Van kwasten en sponsjes tot accessoires en sets - we hebben alles wat je nodig hebt om je make-uproutine naar een hoger niveau te tillen met Real Techniques. Ontdek ons assortiment en bestel vandaag nog jouw favoriete Real Techniques producten.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking