Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

16 december 2022

Beauty tips voor de snelle make-up look

Het is weer eens zover: je hebt 4 keer op de snooze knop van je wekker gedrukt en nu heb je bijna geen tijd meer voor je make-up. Je kunt er gewoon niks aan doen; je bed lag te lekker en nu heb je te weinig tijd om je mooi te maken voor school, werk of een andere belangrijke gelegenheid. Hoe zorg je er nu voor dat je er met weinig tijd toch mooi verzorgd uitziet?

De basis

Het liefst wil je natuurlijk zoveel mogelijk 2 vliegen in 1 klap slaan en dat kan. Gebruik je dagcrème en foundation bijvoorbeeld gemixt met elkaar, zo ziet je foundation er ook wat frisser en natuurlijker uit.

De wenkbrauwen

Wenkbrauwen kosten best veel tijd. Je wilt ze én strak hebben én zorgen dat je snel klaar bent, maar dat is best moeilijk binnen een korte periode. Daar hebben we natuurlijk een oplossing voor! Met een potlood kun je snel wat  extra haartjes bijtekenen of gebruik een poeder om de lege plekjes in je wenkbrauwen op te vullen.

De ogen

Bij weinig tijd kun je oogschaduw natuurlijk overslaan, maar wil je toch net iets extra’s dan alleen mascara gebruik dan één kleur en voor meer diepte een tweede kleur die iets donkerder is. Wil je gaan voor een frisse look omdat je niet heel goed hebt geslapen, dan kun je ook de lichtste kleur oogschaduw pakken en deze in je binnenste ooghoek aanbrengen.

Gezicht

Normaal zou je misschien contour, bronzer, blush en highlighter aanbrengen maar dit hoeft niet altijd voor een mooie look. Gebruik hiervan bij weinig tijd 2 producten, bijvoorbeeld de bronzer en de blush. Als je toch een highlighter wilt gebruiken kun je ook kiezen voor een blus met een shimmertje. Zo heb je toch een beetje shine!

Lippen

Breng een lippenbalsem aan met een tintje, zo hebben je lippen toch een beetje kleur. Je verzorgt je lippen én je voorkomt dat er lelijke randjes lippenstift gaan ontstaan als je iets hebt gegeten of hebt gedronken. Happy lips!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking