Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

16 december 2022

5 tips voor het aanbrengen van nepwimpers

Voor veel vrouwen zijn nepwimpers een onderdeel geworden van hun dagelijkse make-up routine. Echter blijft het voor anderen nog een lastig klusje. Wat moet je allemaal weten voordat je nepwimpers gaat aanbrengen? The Make Up Spot legt het uit!

 

  1. Pasvorm

    De meeste nepwimpers zullen bijna altijd te lang zijn voor je oogleden. Voordat je begint met het aanbrengen van de wimpers is het dus belangrijk om te kijken of ze goed bij de grootte van je oogleden passen. Leg de nepwimpers op je wimperrand om de juiste lengte te bepalen. Knip het overtollige deel vervolgens af. Tip: Knip alleen het buitenste uiteinde, niet het binnenste. In het binnenste uiteinde zitten de kortste haartjes, knip je dit af dan zullen de wimpers in je binnenste ooghoek te lang zijn.

  2. Wimperlijm

    Wanneer je nepwimpers meteen aanbrengt nadat je de wimperlijm erop hebt gedaan, zullen ze ongetwijfeld heen en weer schuiven. Het wordt dan een stuk lastiger om ze goed vast te zetten. Wat je kunt doen is een dun laagje wimperlijm aanbrengen op de nepwimpers en het 30 seconden laten drogen. Plak de wimpers daarna op je wimperrand. Door het even te laten drogen zal de lijm kleveriger worden en hecht het beter aan je huid.

  3. Wimper applicator

    Om het jezelf nog iets makkelijker te maken kun je een wimper applicator gebruiken. Hiermee breng je de nepwimpers aan. Heb je geen wimper applicator? Dan kun je ook gewoon een pincet gebruiken. 

  4. Mascara

    Om nepwimpers er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, is het handig om van tevoren een dun laagje mascara aan te brengen op je eigen wimpers. Zo zorg je ervoor dat je eigen wimpers en de nepwimpers even zwart zijn. Hierdoor krijg je een mooier geheel.

  5. Eyeliner

    Als finishing touch kun je nog wat eyeliner aanbrengen om de plakrand van de wimpers te verbergen. Hierdoor ziet het er als een mooi geheel uit. 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »