Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

16 december 2022

5 redenen waarom skincare zo belangrijk is

Er is online en offline oneindig veel huidverzorging te vinden. Misschien vraag je jezelf soms af: heb je (al die) huidverzorgingsproducten echt nodig? Het antwoord is ja! Waarom? Wij vertellen het je!

1: Make-up blijft langer en mooier zitten.

Zeker wanneer je elke dag make-up draagt is het heel belangrijk is om de huid zo goed mogelijk te verzorgen. Make-up oogt bij een gereinigde en goed verzorgde huid nu eenmaal ook een stuk natuurlijker en mooier dan bij een niet-gereinigde en niet-verzorgde huid.

2: Je huid is altijd in goede conditie

Je gebruikt skincare om je huid goed te hydrateren en in goede conditie te houden. Je huid moet je hele leven mee en het is dan ook heel belangrijk er goed voor te zorgen. Met skincare kun je je huid namelijk precies geven wat het nodig heeft. Je zult dan minder of geen last meer hebben van een extreem droge of vette huid.

3: Het verwijderen van vuil

Denk eens aan alle dingen waaraan je huid iedere dag wordt blootgesteld. Niet alleen zonlicht, maar ook stof, make-up en uitlaatgassen. Niet heel bevordelijk om je huid in goede conditie mee te houden dus. Niets is zo fijn om deze vieze laag van je gezicht te halen met fijne skincare producten. Eerst je huid reinigen, dan lekker insmeren of een masker gebruiken. Happy Skin!

4: Een gezonde glans

Mede door stress of een verkeerde skincare routine kan jouw huid glans verliezen. Daardoor  kun je er dof of zelfs grauw uitzien. Het is daarom belangrijk om de huid dagelijks te reinigen en te hydrateren en verder kun je skincareproducten gebruiken als een exfoliator om dode huidcellen te verwijderen. Als je dat eens per week doet zal je huid er een stuk gezonder uitzien.

5: bescherming tegen de zon

Skincare om je huid te beschermen tegen de zon? Dat is het hele jaar door iets wat je eigenlijk zou moeten doen. Nu zie je misschien niet zo goed wat er gebeurt als je onbeschermd de zon in gaat, maar later zie je dat zeker wel. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld pigmentvlekken en rimpels.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking