Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

1 januari 2023

4 veel voorkomende vakantie beauty blunders die je wilt voorkomen!

In het dagelijks leven kennen we ze allemaal of hebben we ze (hopelijk) inmiddels achter ons gelaten: beauty blunders. Van foundationmaskers tot spinnenpoot wimpers en van streepjes die door moesten gaan voor wenkbrauwen tot clownswangen omdat je zo gek was van die roze blush. Toch is het tijdens de zomermaanden weer even extra uitkijken, want dan liggen er weer een paar veelgemaakte beautyblunders op de loer!

Een tintje donkerder graag

Kijk: als je op vakantie gaat naar een warm oord (of lekker in tropical Nederland blijft) is het over het algemeen vaak zo dat je wat bruiner teruggaat dan dat je ging. Als je een fervent foundation en/of concealer drager bent, is het daarom handig om hier rekening mee te houden. Als je normaliter team ‘fair’ bent kun je qua kleur het beste een kleine upgrade meenemen zodat je de ‘ik-draag-een-veel-te-lichte-foundation-en-concealer-kleur’ beautyblunder in ieder geval voorkomt!

Zongebruind, eh… rood!

Héér-lijk: lekker de hele dag, of in ieder geval zoveel mogelijk, aan het strand of op de boulevard doorbrengen en een zongebruind tintje opdoen. Prachtig, maar als je je niet (op tijd en voldoende) insmeert eindig je met een hoofd of lichaam zo rood als een kreeft en geloof ons: dan staat dat beeldige witte jurkje toch net even wat minder leuk. Dus: zonnebrand bij de hand en blijven smeren!

Zielig bosje stro

Zon, zee, strand… Daar wordt toch iedereen vrolijk van! Ja, behalve je haar ja. Na een paar dagen aan de costa is er van je coupe niet meer over dan een zielig hoopje stro en is de kans groot dat je uit wanhoop al een afspraak bij de kapper hebt ingepland om de schaar erin te laten zetten. Je kunt je een halve dag bij de kapper en een paar tientjes besparen door een spray in je koffer te doen die je haar beschermt tegen dat oh zo fijne maar oh zo schadelijke zeewater en zonnetje.

Tanning fail

Als je altijd als een soort Casper het spookje door het leven gaat en alvast een béétje een kleurtje wilt hebben voor je het strand op gaat kun je natuurlijk alvast aan de slag gaan met een zelfbruiner. Zorg dan als-je-blieft dat je je eigenwijze ik-kan-het-best-allemaal-zonder-de-gebruiksaanwijzing-te-lezen kant even negeert en checkt hoe je het beste te werk kunt gaan voor je als een oempa-loempa het vliegtuig in stapt. Thanks us later.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking