Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 20:00u. besteld? Morgen in huis!
Exclusieve merken

16 december 2022

4 Tips om je haar zo zacht mogelijk te houden

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je wordt wakker en het eerste dat je ziet als je in de spiegel kijkt is het vogelnest bovenop je hoofd. Hoe heb je dit nu weer voor elkaar gekregen?? No worries. The Make Up Spot heeft dé perfecte producten om je haar zo zacht mogelijk te houden.

Haarmasker

Haarmaskers zijn een van de meest populaire haarverzorgingsproducten. Er zijn ontzettend veel verschillende haarmaskers; van het hydrateren tot het versterken van je haar. Haarmaskers kunnen wekelijks gebruikt worden om droge punten en beschadiging te voorkomen. De meeste maskers zijn vrij van parabenen, siliconen en alcohol. Deze stoffen zijn erg slecht voor je haar, ze maken het droger en doffer. Gelukkig kun je daar snel verandering in brengen. Combineer de haarmaskers bijvoorbeeld eens met een leave-in conditioner. Intense hydratatie gegarandeerd!

Haarserum

Serums worden vaak gebruikt om je haar flexibeler te maken. De meeste haarserums bevatten plantaardige oliën voor mooie, glanzende lokkken. Ook werkt het heel voedend.  Serums voegen een beschermend laagje toe aan je haar. Hierdoor zijn zonlicht en de hitte van je krul- en/of stijltang wat minder schadelijk. Door deze producten te gebruiken wordt het behandelen van je haar een stuk makkelijker.

Droogshampoo

Droogshampoo wordt over het algemeen gebruikt om je haar snel in style te brengen. Bijvoorbeeld als je in tijdnoot zit omdat je vier keer hebt gesnoozed (sorry-not-sorry). Droogshampoo is makkelijk aan te brengen en zit in een handige verpakking. Je kunt hem overal mee naartoe nemen! Even een borstel door je haar et voila. Het is weer gevoed en zit helemaal in stijl. Het is ook een uitstekend alternatief voor, je raad het al, shampooHet bevat dezelfde kenmerken, maar dan in spray-vorm. Het brengt alle volume terug in je haar zodat je er weer de hele dag tegenaan kunt.

Leave-In Conditioner

Leave-in conditioner wordt gebruikt op nat haar. De juiste voeding en hydraterende stoffen kunnen op deze manier optimaal in je haar trekken. Het brengt de glans terug en biedt bescherming dankzij de organische oliën en extracten. Je haar krijgt op deze manier tóch de voeding die het nodig heeft, zonder het grondig te wassen. Naast de leave-in conditioner kun je gebruikmaken van nog andere haarverzorgingsproducten, zoals een gel. Dit houdt je haar perfect in model.

 
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking