Verzenden en retourneren

Internationale levering
Op dit moment levert The Make Up Spot binnen Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk.

Verzending 
The Make Up Spot verzendt haar producten via Post NL/MyParcel en verzending vindt in de regel dezelfde dag plaats. Aangezien wij afhankelijk zijn van de postdiensten van Post NL kan de levertijd door onvoorziene omstandigheden als drukte soms iets langer zijn. Je ontvangt van ons in ieder geval altijd een email zodra je bestelling wordt aangeboden voor verzending en in het geval van pakketpost een mail met de Track and Trace code zodat je je zending kunt volgen. 


BEZORGTABEL
 

BESTELD OP.... VOOR 18.00 UUR NA 18.00 UUR
MAANDAG Levering dinsdag Levering woensdag
DINSDAG Levering woensdag Levering donderdag
WOENSDAG Levering donderdag Levering vrijdag
DONDERDAG Levering vrijdag Levering zaterdag
VRIJDAG Levering zaterdag Levering dinsdag
ZATERDAG Levering dinsdag Levering dinsdag
ZONDAG Levering dinsdag Levering dinsdag


* met uitzondering van feestdagen en onvoorziene omstandigheden bij Post NL 

Niet thuis op moment van aflevering, wat nu?
Als je op het moment van bezorging niet thuis bent zijn er 3 mogelijke opties:
- de postbode laat een briefje in de brievenbus achter met daarop een code waarmee je via internet een nieuwe bezorgdag en eventueel andere locatie kunt aangeven;
- het pakket wordt bij de buren afgeleverd, hiervan zal je door middel van een briefje door de brievenbus op de hoogte worden gesteld;
- de postbode biedt het pakket de volgende werkdag opnieuw aan, wanneer hij of zij er ook bij deze tweede poging niet in slaagt het pakket (bij de buren) af te leveren wordt het naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Op vertoon van je legitimatie kun je het pakket daar vanaf de volgende dag binnen 3 weken afhalen.

PakjeGemak
Niets zo vervelend als thuiskomen en een briefje in de bus vinden dat de postbode langs is geweest met de bestelling waar je zo naar uitkeek. Als je bestelt bij The Make Up Spot heb je daar geen last van, want bij ons kun je ervoor kiezen je pakket te laten bezorgen bij één van de ruim 2000 Post NL afhaalpunten in Nederland en haal je deze op wanneer het jou uitkomt (vooral handig bij bestellingen die niet door de brievenbus passen). Wanneer je graag gebruik wil maken van PakjeGemak kies je bij afrekenen bij de verzendmethode voor 'afhalen op servicepunt' en dan verschijnt er vanzelf een locatiekiezer waarmee je aan de hand van je postcode een geschikt afleverpunt kunt kiezen. Ideaal!

Verzendkosten 
De verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland zijn bij The Make Up Spot altijd € 3,95, of het nu gaat om brievenbuspost of pakketpost. Voor bestellingen die afgehaald worden bij een Post NL afhaalpunt wordt € 4,95 in rekening gebracht. Bij een bestelling vanaf € 45,00 is verzending in Nederland GRATIS!

Voor verzending naar België geldt een bedrag van € 4,95, ongeacht het aantal producten en bij bestellingen vanaf € 50,00 is de verzending gratis. 

Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk € 15,50
Oostenrijk € 14,00
Italie € 18,50
Polen € 20,00
Spanje € 21,50


RUILEN & RETOURNEREN

Retourneren 
Natuurlijk hopen we dat dit niet aan de orde zal zijn, maar mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankopen is het goed te weten dat er altijd mogelijkheid is te ruilen of te retourneren.

Voor het retourneren van cosmeticaproducten gelden echter wel een aantal regels:

1.    Cosmeticaproducten zijn zogenaamde hygiëneproducten en mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend (dus ook een eventuele verpakking dient nog in tact te zijn) en ongebruikt zijn;
2.    Je kunt een product terugzenden als je binnen 14 dagen een retouraanvraag hebt gedaan

Wanneer je besluit het artikel binnen 14 dagen te retourneren, komen de kosten voor de retourverzending voor jouw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen. Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat The Make Up Spot niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen. 

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.

Ruilen 
Mocht je een product willen ruilen voor een ander artikel uit onze shop dien je het in te ruilen product (op eigen kosten) naar ons te retourneren en vervolgens via de website een nieuwe bestelling te plaatsen. Het is helaas niet mogelijk bestellingen met elkaar te verrekenen.

Lees meer over het herroepingsrecht

Vul het retour formulier in of het herroepings document.