Zo creëer je volume in je haar

We hebben er (bijna) allemaal wel eens last van gehad: futloos haar. Het valt dan strak langs je gezicht heen en is er geen volume te bekennen. Door middel van verschillende producten, zoals bijvoorbeeld mousse, kun je je haar weer een volume boost geven zoals bijvoorbeeld mousse, maar het creëren van volume in je haar begint eigenlijk al in de douche. Wij vertellen je waarom!

Zodra je je haar hebt gewassen met een shampoo die geen volume geeft maar wel zorgt voor bijvoorbeeld glans, heeft je haar al de juiste voeding gemist om volume te creëren. Het creëren van volume begint dus echt al in de douche. Terwijl je je haar wast gaan je haarzakjes open staan zodat je deze kunt voeden met de juiste shampoo, dus zodra je in de douche al begint met het voeden van je haar op de juiste manier zal je haar gelijk een volume boost krijgen. 

Natuurlijk zijn er na het wassen van je haar nog veel andere producten die je kunt gebruiken om je haar een goede volume boost te geven. Zo heb je verschillende producten als:volume spray, volume poeder en mousse. 

Deze producten kunnen zorgen voor volume, maar niet op lange termijn. Zodra je je haar regelmatig wast met een volume shampoo heb je in principe bijna geen producten meer nodig na het douchen om de juiste volume te creëren. 

Ook kun je eventueel bij de kapper laagjes in je haar laten knippen. Laagjes zorgen er namelijk voor dat je diepte creëert in je haar waardoor het er al sneller uit ziet alsof je prachtig volumineus haar hebt. 

Creëer volume in je haar met deze producten van The Make Up Spot:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *