Weer een paar vergeten beauty tips!

Een vochtige kwast gebruiken of hoe kleiner maar fijner.. Ik heb weer een aantal super handige make-up feitjes en tips! Soms dan schieten ze mij ineens te binnen en schrijf ik ze op totdat ik weer voldoende heb om ze met jullie te delen! Daar komen ze…

Zelf kopen

Ik kon mijn eerste échte make-up nog heel erg goed herinneren. Een prachtige compact foundation gekocht door mijn moeder. Ik was natuurlijk helemaal trots en bracht nietsvermoedend royaal een veel te donkere kleur aan! Maanden lang liep ik hiermee rond omdat ik dacht dat het zo hoorde. Mijn moeder weet toch immers wat goed voor mij is dus wat kan hier verkeerd aan zijn? Totdat iemand zo eerlijk was om te zeggen dat ik net een wortel leek. In één klap zag ik het ook; mijn huid leek wel oranje! Mijn tip (vooral als je voor het eerst foundation wilt dragen): koop het zelf of ga met iemand mee! Dan kun je de kleur testen en heb je iemand bij je die objectief naar je kijkt.

Kleiner hoe fijner

Heel graag willen we geloven dat hoe groter het borsteltje van je mascara is, je meer lengte en volume krijgt. Natuurlijk heeft de vorm wel degelijk te maken met het eindresultaat. Zeg eens eerlijk; heb je er nooit eerder last van gehad dat je met grote borstels niet goed mascara in beide hoeken van je ogen kunt aanbrengen zonder te knoeien of haartjes mist? Met een kleiner borsteltje kun je bij iedere wimper en kun je ze volledig voorzien van een dikke laag!

Naar beneden!

Wanneer je foundation of poeder aanbrengt, kun je deze beter in een neerwaartse beweging aanbrengen. De kleine donshaartjes op je huid groeien namelijk die richting op! Door met de haartjes mee te gaan, strijk je ze plat en zijn ze ineens een stuk minder zichtbaar.

Nat

Maak voordat je vloeibare foundation gaat aanbrengen eerst je kwast of sponsje nat. Hierdoor raken de kwast en spons verzadigd waardoor ze minder foundation op slurpen. Je bespaart hiermee meer product en breng je automatisch een veel meer natuurlijk ogende make-up aan. Het vocht zorgt voor een airbrushed effect!

 

[showocproducts id=6429,565,788]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *