W7 make-up nu ook verkrijgbaar bij The Make Up Spot!

Ik heb echt ontzettend goed nieuws! De mega populaire palettes van W7 zijn nu ook toegevoegd aan het assortiment van The Make Up Spot!

Het merk W7 is bedacht in 2002 door twee ambitieuze mannen uit  West-London. Hun visie was om goed naar de trends te kijken en een make-up merk neer te zetten met de luxe en kwaliteit vergelijkbaar met dure merken maar dan voor een mooi prijsje.

De grote doorbraak in de beautywereld kwam door de lancering van de W7 In The Buff Palette. Meteen werd erover gesproken dat het een dupe zou zijn van het Urban Decay Naked 1 palette. Niet alleen het uiterlijk maar ook de oogschaduwkleuren zijn bijna identiek! Heel slim bedacht natuurlijk omdat de Urban Decay palettes ontzettend bekend zijn door YouTube maar niet voor iedereen betaalbaar zijn! Nu is er iets vergelijkbaars op de markt en betaalbaar! Hieruit volgden nog 2 copycats van de Urban Decay Naked 2 en 3. Inmiddels zijn de palettes door hun kwaliteit niet meer weg te denken en is er ontzettend veel vraag naar. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met nog veel meer palettes!

Wat heel kenmerkend is, is dat ieder palette een thema heeft met een leuke naam. Hierdoor is heel herkenbaar wat voor een look je ermee kunt maken en zijn kleuren die perfect bijelkaar passen al samengevoegd. Wil je een natuurlijke look dan pak je het Naked Nudes palette of ga je voor een avondlook dan is het In The Night palette een goed idee! Ik heb een tutorial gefilmd hoe je een smokey eye met het W7 In The Night palette kunt aanbrengen. Klik hier voor de tutorial.

Als laatste laat ik je het W7 London Eyes palette zien. Is het palette geen plaatje? Een van mijn favorieten van de W7 oogschaduwlijn! Een handig formaat gevuld met natuurlijke tinten oplopend naar wat meer uitdagende kleuren met verschillende finishes. Wat mij meteen weer opviel is dat deze verdacht veel lijkt op het Urban Decay Vice palette!

Lilian

 

[showocproducts id=6191,6192,6193,6194,6195,6386,6387,6388]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *