Uitbrakken op 1 januari? Verwen je huid met skincare!

skincare producten

Gisteren iets te diep in het glaasje gekeken? Of gewoon goed het nieuwe jaar ingeluid? Op 1 januari zijn we allemaal toe aan een heerlijke relax dag. De ideale gelegenheid dus om je huid eens goed te verwennen. Dat doe je natuurlijk met de meest effectieve skincare producten die gewoon bij The Make Up Spot verkrijgbaar zijn! Volg onderstaande skincare stappen om het nieuwe jaar fris en fruitig te beginnen.

REINIGEN

Je hebt je make-up er vannacht wel afgehaald toch.. toch?! Mochten er nog wat restjes make-up op je huid liggen, kun je deze er het beste afhalen met een zachte gezichtsreiniger. Of je maakt gebruik van de populaire Face Halo. De Face Halo Makeup Remover is een supersnelle manier om je (waterproof) make-up zonder chemicaliën te verwijderen. Het enige wat je hierbij nodig hebt is water! Een verpakking bevat 3 pads die allemaal herbruikbaar en tot 200 keer te wassen zijn.

Face Halo

SCRUBBEN

Na de reiniging is het van belang om alle dode huidcellen te verwijderen. Dit doen we met behulp van een gezichtsscrub, ook wel een exfoliator of peeling genoemd. Omdat we natuurlijk een zware nacht hebben gehad willen we het niet al te moeilijk maken voor onszelf. Daarom zijn de Pixi Glow Peel Pads ideaal voor onze skincare routine op nieuwsjaarsdag! De effectieve scrubpads bevatten 20% glycolzuur die na geruime tijd van gebruik zorgen voor een heldere, gezondere en stralende huid. De verpakking bevat 60 pads die helpen bij het minimaliseren van poriën, puistjes en fijne lijntjes en daarnaast een gelijkmatige huidskleur bevorderen.

TIP: Gebruik dit product overdag in combinatie met een product met SPF om ongewenste (pigment)vlekjes te voorkomen.

Pixi Glow Peel Pads

MASKER

De volgende stap in de skincare routine is het relaxen met een verzorgend gezichtsmasker. Je kunt kiezen voor een sheet mask, een peel-off mask of een crème masker. Een populair masker op The Make Up Spot is de Dr. Jart Dermask Rubber Mask Brightening. Dit is een twee-delig gezichtsmasker bestaande uit een ampullenserum en een rubberen masker, dat de huid kalmeert en verheldert. Voor een glowy en zacht resultaat. Ook de Skin Republic Platinum + Diamond Powder Peel-Off Face Mask is een aanrader voor een doffe tot rijpere huid. Dit peel-off masker is verrijkt met echt diamantpoeder dat vroegtijdige huidveroudering helpt tegen te gaan.

gezichtsmaskers

SERUM

Na een peel-off masker voelt de huid heerlijk zacht, maar soms wat droog aan. Daarom is de volgende skincare stap een verzorgend serum. De Grown Alchemist Detox Serum Antioxidant + 3 is een lichtgewicht, olievrij serum dat helpt bij het ontgiften van de huid. Iets wat wij op 1 januari zeker kunnen gebruiken! Het beschermt de huid niet alleen tegen zuurstof vrije radicalen, maar ook tegen koolstof en stikstof vrije radicalen.

Serum

MOISTURIZER

We sluiten onze skincare routine af met een lekkere moisturizer. Een populaire gezichtscrème is de Mario Badescu Buttermilk Moisturizer. Deze snel intrekkende, lichtgewicht crème is ideaal voor mensen met een gecombineerde tot gevoelige/droge huid. De moisturizer bevat melkzuur en thijmextract die dode huidcellen verwijderen, fijne lijntjes en verkleuringen verminderen en de huid een algehele boost geven. Anjerolie en allantoïne (een ontstekingsremmer) voeden, kalmeren en verjongen de huid.

Petra over de Mario Badescu Buttermilk Moisturizer:

Heel aangename, goed smeerbare moisturizer die doet wat hij belooft. Je merkt eigenlijk quasi onmiddellijk dat hij enorm goed hydrateert. ‘s Avonds voelt mijn huid nog altijd goed gevoed aan. Ga hem zeker opnieuw kopen.
moisturizer gezichtscreme

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *