Top 5 make-up kwasten The Make Up Spot

Binnen het enorme aanbod make-up kwasten in onze shop zijn er een aantal kwasten die ontzettend veel verkocht worden en in de loop van de jaren razendpopulair zijn én blijven. Vandaag delen we de make-up kwasten top 5 uit onze shop!

IMG_5786

REAL TECHNIQUES BLUSH BRUSH € 12.50

RT-Blush-brush
De Real Techniques Blush Brush is ideaal voor het aanbrengen van blush, maar is ook te gebruiken om mee te shapen en te contouren. Deze kwast heeft superzacht, 100% cruelty-free, handgemaakt synthetisch haar.

SIGMA F80 FLAT KABUKI € 24.95

Sigma-F80
De Sigma F80 Flat Kabuki is met de platte vorm ideaal voor het aanbrengen en blenden van vloeibare of creamy foundation, voornamelijk op het voorhoofd en de wangen.

MORPHE BRUSHES M439 DELUXE BUFFER € 16.95 

Morphe-m439
De Morphe Brushes M439 Deluxe Buffer uit de Studio Pro collectie is een kwast met dicht op elkaar staande haartjes waarmee je je gezichtsmake-up kunt setten en zorgt voor een natuurlijke, egale finish.

SIGMA E25 BLENDING BRUSH € 14.95

Sigma-E25
De Sigma E25 Blending Brush is superzacht en ideaal voor het mooi in elkaar laten overlopen van verschillende kleuren oogschaduw en het vervagen van harde lijnen

REAL TECHNIQUES SETTING BRUSH € 9,99

RT-setting

De 100% cruelty-free Real Techniques Setting Brush (synthetisch haar) is een multifunctionele kwast die onder andere te gebruiken is voor het aanbrengen van highlighter (creamy of poeder)  en poeder om je foundation mee te fixeren.

IMG_5795

Q: Wat is jouw persoonlijke top 5 op het gebied van make-up kwasten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *