Stap voor stap look | Sleek – A New Day

Sleek heeft onlangs twee nieuwe paletten uitgebracht, te weten A New Day  en All Night Long. De eerste variant bevat, zoals de naam al doet vermoeden, allerlei kleuren voor een ‘overdaglook’, en de tweede is iets meer gericht op een avondlook. In dit artikel ga ik stap voor stap laten zien hoe ik een zomerse, speelse, maar toch ook wel office chique look maak met het A New Day palette.

Ik koos er bewust voor om mijn foundation pas na de ooglook aan te brengen, zodat ik geen last zou hebben van eventuele fall out die aan mijn huidmake-up blijft plakken.

1

De terracottakleur (bovenste rij, vierde van links) gebruik ik als overgangskleur in de arcadeboog. Dit doe ik met een grote fluffy kwast. Ik maak als het ware ‘ruitenwisserbewegingen’  om de kleur zo natuurlijk mogelijk aan te brengen. Aan de binnenkant van mijn ooglid heb ik de gouden kleur  (onderste rij, vijfde van links) aangebracht. Dan pak ik de rosé gouden kleur  (bovenste rij, tweede van links) die ik aan de buitenkant van mijn ooglid aanbreng. Op mijn bewegend ooglid heb ik de kleuren met mijn vinger aangebracht zodat de overloop mooi natuurlijk is.

2

Op deze foto kun je goed zien hoe de kleuren in elkaar overlopen.

3

Voor meer diepte bracht ik de donkerbruine kleur (onderste rij, helemaal rechts) met een klein kwastje aan in de arcadeboog. Met een grote fluffy kwast vaagde ik het geheel vervolgens uit. Op deze manier is de donkerbruine kleur goed geblend met de als eerste aangebrachte terracottakleur.

5

Ik vind het altijd nog meer uitstraling geven als je ook een kleurtje op je onderste wimperrand aanbrengt. Ik deed dit met de donkerbruine kleur. Het mag behoorlijk uitgevaagd zijn zodat je een mooi smokey effect krijgt en lijnen niet te hard zijn. Voor een speelse touch bracht ik nog wat goud aan aan de binnenkant van mijn ooghoek. Een eyeliner mocht natuurlijk niet ontbreken!

8

Mascara bij je ooglook en je bent ready to go!

9

Producten gebruikt:
[showocproducts id=10413,10321,4770]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *