Nooit meer een bad hair day!

Wil je meer krullen, dan is daar vast een spray voor. Wil je pluisloos haar, dan kan dat weer met een olie. Er zijn  zoveel stylingproducten op de markt, dat het niet onwaarschijnlijk is dat we niet goed weten hoe je het precies moet gebruiken. Vaak doen we maar wat! Met ‘zomaar wat doen’ kom je een heel eind maar wat nou als je het product gaat gebruiken op de manier waarop het zou moeten? Yes, dat betekent; nooit meer een bad hair day!

Wassen

Het begint al bij de wasbeurt. De juiste producten gebruiken tijdens het wassen is zo enorm belangrijk! Gebruik een product die echt bij jouw haartype hoort. Vaak willen we niet toegeven dat ons haar beschadigd is en pakken we feilloos een shampoo voor normaal haar. Iedereen heeft toch normaal haar, right? Maar wat is normaal haar dan precies? Ik weet bijna zeker dat merendeel haar haar verft, krult of stijlt met een tang. Laat die shampoo gewoon in het schap staan en koop er eentje die écht goed voor je is!

Haarlak

Deze tip is zo bekend en toch wordt het vaak vergeten in alle haast. Spray haarlak altijd vanaf 20cm op je haar. Hierdoor verstuift de haarlak over een groot oppervlak en krijg je niet van die donkere harde dotjes op je haar. Het blijft ook veel beter in model als de lak goed is verdeeld!

Mousse

Voor extra stevigheid en veerkracht kan mousse echt wonderen doen. De meesten brengen het alleen in de punten aan. Dat is echt niet voldoende. Verdeel  een dot mousse door je hele haar. Dit werkt het beste in nat haar en fohn het vervolgens droog. Stevigheid en meer volume is gegarandeerd!

Crème of wax

Crème of wax hebben van nature de eigenschap om het haar sneller vet te maken. Het aanbrengen vanaf de wortels is dus een absolute no-go. Ga met de toppen van je vingers een heel subtiel over de bovenste laag van je haar. In de punten kun je eventueel wat meer aanbrengen.

Woman with Beautifull Hair

Krullend haar

Curl activators zijn ervoor bedoeld om aangebracht te worden vóór de krul zich gaat vormen. Dus niet na het fohnen! Het is daarna namelijk heel moeilijk om sterk krullend haar te ‘temmen’. Breng de curl activator aan in nat haar en fohn het droog in een knedende beweging.

Stijl haar

Precies hetzelfde geldt voor perfect stijl haar. Het haar al behandelen voordat het droog wordt, is het beste!

Protection

Alleen heatprotecton aanbrengen in de punten heeft geen zin. Hetzelfde geldt voor het sprayen alleen op de bovenkant van je haar. Al je haar moet toch beschermd worden? Spray een protector door je hele haar voor het beste resultaat.

[showocproducts id=5289,5117,6845]

Bron foto 1

Bron foto 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *