Nightlife by Camila Coelho

Camila Coelho, wie kent haar nou niet. Dé YouTube sensatie op gebied van beauty en make-up. Ken je haar nog niet? What a shame! Toets haar naam maar eens in op YouTube. Je wordt overwelmd door haar charme en ultieme schoonheid en raakt meteen verslaafd aan haar prachtige make-up tutorials.

Ooit is zij gestart met een Portugees kanaal. Al gauw werd het ontdekt door het grote publiek en was een tweede Engelstalige kanaal een logisch gevolg. Het was een kwestie van wachten dat een merk samen met haar een mooie make-uplijn neer zou willen zetten. En hoe! Met niemand minder dan Sigma is zij deze uitdaging aangegaan en werd de Nightlife collectie samengesteld! De collectie bestaat uit een palette, oogpotlood duo, lipstick, lipgloss, blush, bronzer, highlighter en een kwastenset. Hieronder een kleine greep:

Camila Coelho nightlife 2Sigma Nightlife Palette is een super mooi palette met 12 prachtige oogschaduwkleuren. De naam van het palette zegt het al; het is perfect om avondlooks te creëren.  Precies de juiste kleuren om verschillende smokey eyes, voor verschillende gelegenheden aan te kunnen brengen.

sigma-nightlife-brush-set-500x500

In het Sigma Nightlife Brush Set zitten de  5 best verkochte Sigma kwasten. De handvaten zijn voorzien van fijne glitters die geïnspireerd zijn op de vele lichtjes van grote steden over de hele wereld, van New York tot Rio de Janeiro.

sigma-powder-blush-hot-spot-500x500De Sigma Powder Blush Hot Spot  is een prachtige poederblush met een perzikkleurige ondertoon die geschikt is voor alle huidskleuren.

Dit zijn slechts 3 producten uit de collectie! Heb ik je al overtuigd? Echte must-haves, right?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *