New in! BH Cosmetics

Sinds een tijdje verkoopt The Make Up Spot de fijnste producten van BH Cosmetics. Een aantal pareltjes van deze make-up lijn stel ik maar al te graag aan jullie voor!

 

Studio Pro Tinted HD Powder

 

De Studio Pro Tinted HD Powder is een losse poeder die ervoor zorgt dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en dat de huid een mooie glowy finish krijgt. Deze poeder zorgt voor een mooie natuurlijke glans en door haar vederlichte structuur voorkom je een cake effect.

 

Forever Nude Sculpt & Glow Contouring Kit

 

Het Forever Nude Sculpt & Glow Contouring Kit is een alles in 1 palette perfect om te shapen. Het palette bevat 2 countour tinten, 2 highlighters en een blush. De contour tinten kunnen worden gebruikt om te shapen en de highlighters om bepaalde delen van het gezicht op te lichten.

 

10 Piece Sculpt and Blend Brush Set

 

Het 10 Piece Sculpt and Blend Brush Set is een set daarin 10 dual-fibre kwasten.  Hiermee kun je alle soorten make-up aanbrengen. Van poeder en creamy producten tot vloeibare foundations.
In deze set vind je het volgende:

Round Blending Face Brush

Small Tapered Contouring Face Brush

Angled Blending Face Brush

Small Angled Blending Face Brush

Tapered Contouring Face Brush

Small Flat Blending Face Brush

Flat Blending Face Brush

Small Angled Contouring Face Brush

Angled Contouring Face Brush

Small Round Blending Face Brush.

 

Flawless Brow Trio

 

Het Flawless Brow trio bevat 2 kleuren om de wenkbrauwen bij te tekenen en wax om te fixeren. Hierdoor blijven de wenkbrauwen gedurende dag perfect op zijn plaats!

 

Forever Smokey Makeup Palette

 

Het Forever Smokey Makeup Palette is een prachtige palette ideaal voor op reis met daarin 6 oogschaduws met zowel matte als shimmery finishes die ideaal zijn voor het maken van mooie smokey eye looks. Ook vind je in dit palette 2 neutale blushkleuren, een highlighter en 2 lipkleuren.

Wild at Heart

 

In het Wild at Heart Baked Eyeshadow Palette zitten 9 gebakken oogschaduws waarmee allerlei prachtige looks gecreërd kunnen worden, voor welke gelegenheid/mood dan ook. De oogschaduws zijn rijk gepigmenteerd, fijn in gebruik en kun je zowel droog als vochtig gebruiken.

 

[showocproducts id=8766,8767,8768,7520,7521,8507,8515,8516,8509,8511]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *