Make-up look: ga eens voor koraal!

Dat koraaltinten zeker niet alleen geschikt zijn voor je lippen of wangen, dat ga ik je in deze make-up look laten zien!

Je ziet koraal veelal terugkomen in blushes en lipsticks, maar ik vind het ook een uitermate geschikte kleur voor in een ooglook, zeker omdat het zowel bij lichte als bij donkere huidjes past. Het is bovendien vrolijk, zomers en eens wat anders.

3

Bij de ooglook staat de kleur Apricot Flower van Sigma centraal. Een peachy/koraaltint die super gepigmenteerd is en een matte finish heeft. In mijn arcadeboog heb ik een mix van bruine kleuren gebruikt, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kleur 117 van Inglot. Dit is een rainbow eyeshadow met meerdere kleuren bruin die je kunt mengen of apart kunt gebruiken.

4

Op mijn wangen heb ik de Rimmel Contourkit in Coral Glow gebruikt. Een ideale mix van een bronzer, een blush en een highlighter.

Toch besloot ik dat ik voor een ietwat heftigere highlighter wilde gaan en die vond ik in Glowcomotion van W7. Eigenlijk is dit een oogschaduw, maar ik vind dat ‘ie het waanzinnig goed doet als highlighter. En deze heeft ook nog eens een super fijn prijsje!

1

Je lippen mogen er met deze look ook uitspringen, dus ik koos voor Blooming Hibiscus van Gerard Cosmetics. Dit een gloss met een prachtige glans welke perfect past bij de ogen. Een glansje op de lippen geeft het geheel net wat meer schwung.

Nog een leuk weetje voor dames met een ietwat rijpere huid: het schijnt dat koraaltinten een verjongend effect hebben op je look 😉

Hopelijk heb je uit dit artikel wat inspiratie kunnen halen om deze zomer uit je comfortzone te treden en eens voor koraal te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *