It’s here: Jeffree Star Blood Sugar Palette

Het (lange) wachten is beloond: het megapopulaire Blood Sugar Palette van Jeffree Star is vandaag online gegaan in onze webshop! Honderden, zo niet duizenden, beautyliefhebbers hebben maandenlang smachtend naar hét palette van het jaar uitgekeken en as we speak is ons team met man en macht alle bestellingen aan het wegwerken. Mocht je nog twijfelen of alvast even willen kwijlen…. In deze blog lees en zie je alles over het Blood Sugar Palette!

Het Blood Sugar Palette maakt deel uit van de Love Sick collectie en was het laatste en missende item dat (helaas) wat langer op zich liet wachten. Blood Sugar is niet zomaar een palette, want zowel qua vormgeving als kleuren is het een echt collector’s item.

Na Jeffree Star’s Beauty Killer en Androgyny is Blood Sugar echt wel weer een heel ander palette. Het is ietsje duurder dan de voorgaande palettes, vanwege de wat zwaardere en custom made verpakking en natuurlijk vanwege het feit dat er maar liefst 18 oogschaduws in zitten. De oogschaduws uit het Blood Sugar Palette hebben allemaal medisch-gerelateerde namen, zoals de hele look & feel van het palette natuurlijk is.

Blood Sugar bevat voornamelijk matte kleuren, maar heeft ook 3 metallic shades: Blood Sugar, Candy Floss en Sweetener en een ‘pressed pigment’ met een foily-achtige finish: Donor. Gor-geous.

Zoals we gewend zijn van de oogschaduws van Jeffree Star zijn ook de exemplaren uit het Blood Sugar Palette weer voorzien van een pigmentatie waar je bijna steil van achterover slaat. Yes, tijd voor…. swatches!

Wil je deze beauty ook maar wat graag aan je (Jeffree Star) collectie toevoegen? Wees er dan snel bij, want dit prachtige palette vliegt de shop uit!

Q: Heb jij Blood Sugar vandaag al geshopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *