Het verhaal achter Barry M Cosmetics

Vrolijk, gedurfd en vooral kleurrijk! Is het jullie al opgevallen dat Barry M Cosmetics net een tikkeltje anders is als andere merken? Vandaag in dit artikel vertel ik jullie het verhaal achter Barry M Cosmetics.

Barry M Cosmetics is ontstaan in Londen in 1982. Je kunt al wel raden dat de bedenker van dit merk Barry heet. Barry Mero om precies te zijn!

Begin jaren 80 had Barry een aantal winkels waar hij onder andere ook verzorgingsproducten en cosmetica verkocht. Hij merkte door zijn klanten dat er veel vraag was naar gedurfde kleuren op make-up gebied. Maar er was een probleem; bijna geen enkel merk produceerde spannende en uitdagende make-up. In juni 1982 zette hij daarom Barry M Cosmetics op die wel aan de wensen van zijn klanten kon voldoen.

barry M speedy quick dry

Barry M Cosmetics werd al gauw een begrip in de cosmetica wereld. Toentertijd of  je nou een romantische stijl had, een punk of gothic was, Barry M Cosmetics was een van de weinigen waarme je deze  fashion statement kon maken.

Je ziet het ook echt terugkomen in de aantallen verschillende felle kleuren in de collectie. Welke kleur je ook zoekt, er is altijd wel een passende lipstick, oogschaduw, blush of mascara in die kleur te vinden!

Nu velen jaren later behoort Barry M tot de top van de Britse cosmetica merken op het gebied van gewaagde en felle kleuren. Veel andere merken claimen ook echt Brits te zijn maar weinig zijn het er ook maar écht!

Het mooie is, dat Barry M unieke producten aanbied voor een fijn prijsje met goede kwaliteit! Daarnaast zijn alle producten ook nog eens cruelty free!

[showocproducts id=8361,8367,8371,8375,8381,8387]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *