Get the look | No make-up!

In deze get the look laat ik je zien hoe je zelfs met make-up eruit kunt zien als een natuurlijke schoonheid. Iedereen zal denken dat je alleen maar een beetje mascara hebt aangebracht! Let’s go!

 

Stap 1. Kies voor een primer die er ook voor zorgt dat je huid egaal wordt. De Porefection van W7 is een goed voorbeeld hiervan. Deze vult tijdelijk grove poriën en fijne lijntjes alsof deze nooit hebben bestaan!

 

Stap 2. Breng deppend alleen in het centrale punt van je gezicht een dun laagje foundation aan. Dat wil zeggen; onder je ogen, tussen je wenkbrauwen, op je neus, rondom je neus en mond. Blend vanuit deze punten de foundation naar buiten toe. Je zult merken dat uiteindelijk alleen het midden mooi bedekt is met foundation en dat er naar de rand van je gezicht toe bijna geen foundation te vinden is.

Stap 3. Donkere plekken gaan we nu iets oplichten voor een mooie kleurverdeling op je gezicht. Breng concealer alleen aan op donkere kringen, rondom je neus en op je neusbrug. Om de concealer mooi te blenden gebruik ik de concealer buffer van Zoeva.

Stap 4. Poeder het centrale gedeelte van je gezicht af met een losse poeder en grote fluffy kwast. Op deze manier verspreid je maar een heel subtiel laagje poeder. Gebruik je een stugge kwast waarbij de haren dicht opelkaar zitten, krijg je vaak een cake resultaat.

Stap 5. Breng een heel dun laagje blush aan op je jukbeen. Kies voor een zachte perziktint als je een warme ondertoon (Milani Luminoso) hebt of voor een koele rooskleur bij een koele ondertoon (Milani Delizioso Pink).

Stap 6. Deze stap is optioneel. Er zijn dames, zoals ik, die graag altijd de wenkbrauwen iets willen aanzetten. Trek alleen aan de onderkant met een potlood een rechte lijn en volg de hoek naar beneden. Zet hierna losse subtiele streepjes tussen de haren voor een beetje extra opvulling.

Stap 7. Breng alleen op je bovenste wimpers één laagje mascara aan. Je creërt hierdoor een open blik.

Stap 8. Als finishing touch breng je een transparante balsem aan. Mijn favoriet is de Carmex!

[showocproducts id=8287,524,5739,5744]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *