De beste concealers tegen donkere kringen

concealers

Slaap tekort, hyperpigmentatie, overmatige blootstelling aan de zon en ga zo maar door. Dit zijn enkele oorzaken van de donkere kringen onder onze ogen. Iedereen heeft er wel eens last van. Of het nu komt door de zon, stress of slaap tekort, we willen er zo snel mogelijk weer vanaf. Concealers bieden een grote bijdrage aan het verbergen van deze donkere kringen. In dit artikel maak je kennis met de beste concealers die daarbij helpen.

L.A. Girl Pro ConcealerConcealer Donkere Kringen

De Pro Concealers van L.A. Girl zijn verkrijgbaar in maar liefst 28 verschillende kleuren. Naast de enorm dekkende concealers heeft het merk ook nog colour correctors in het assortiment. Wil je donkere kringen verbergen? Dan gebruik je het beste een oranje of donkergele corrector. De concealers van L.A. Girl zijn erg betaalbaar en hebben daarnaast een superfijne creamy formule. De concealers zijn allemaal erg dekkend maar kunnen heel natuurlijk worden aangebracht met bijvoorbeeld een beautyblender. Het product is voorzien van een handig kwastje waarmee je de concealer nauwkeurig aan kunt brengen onder je ogen.

Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye Concealer

concealers

Een product waar de enorme hype meer dan waard voor was, dat is de Instant Anti-Age Rewind Concealer van Maybelline. Deze populaire concealer staat bekend om het neutraliseren van donkere kringen onder de ogen dankzij de toegevoegde Haloxyl. De concealer heeft een creamy textuur en is wederom enorm dekkend. De concealers bevatten allemaal het gojibes extract, dat een hydraterende werking op de huid heeft. Daarnaast gaat het ook nog eens fijne lijntjes tegen! Met de zachte sponsapplicator kun je de concealer verdelen over het gezicht om deze vervolgens met een kwast of spons uit te blenden.

Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer
concealers

De Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer maakt korte metten met donkere kringen, onzuiverheden en vlekjes. Ook geeft deze concealer een verhelderend effect onder de ogen. Ondanks de goede dekking van het product is de finish heel zacht en haast onzichtbaar. Dit zorgt voor een heel natuurlijk resultaat. Dankzij de handige sponsapplicator verdeel je de concealer gelijkmatig over het gezicht en deze blend je vervolgens volledig uit.

Black Opal Even True Under-Eye ConcealerconcealersDe Black Opal Even True Under-Eye Concealers zorgen ervoor dat donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met behulp van deze concealer egaliseer je de huid en voorzie je al je oneffenheden van een nodige dekking. De concealers hebben een lichte en olie-vrije textuur en geven een medium tot volledige dekking. Wat deze concealers bijzonder maakt is de zogenaamde rollerball-applicator. Hiermee kun je het product makkelijk aanbrengen zonder teveel druk te zetten op de tere huid rondom de ogen.

Pixi Correction ConcentratePixi Correction Concealers

Met de Pixi Correction Concentrate in Awaking Apricot verberg je direct donkere kringen en vlekjes. De gepigmenteerde en dekkende corrigerende concealer laat je er uitgerust, frisser en jeugdiger uitzien. En dat is natuurlijk ons doel! Het merk zelf omschrijft het product als ‘a good night’s sleep in a jar’. De peachy nude kleur kan met een kwastje aan worden gebracht onder de ogen en blendt mooi samen met de huidskleur. Nadat je de correcting concealer hebt aangebracht maak je nog gebruik van je favoriete foundation om het een mooi egaal geheel te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *