Tangle Teezer

Weergave:

Naast elkaar
Onder elkaar
Aantal weergeven:
Sorteer op:

Tangle Teezer

Tangle Teezer: de borstel van nu!
In eerste instantie zul je dit een gekke borstel vinden. Een stukje plastic, met niet eens een steel eraan om hem vast te houden. Maar na slechts enkele keren gebruiken, zul je verstelt staan van het resultaat en het een hele fijne borstel vinden.

Waarom de Tangle Teezer?

Het grootste verschil tussen de Tangle Teezer en een gewone haarborstel, is dat dit exemplaar je haar niet beschadigt. De borstel haalt de klitten gemakkelijk uit je haar zonder haren te breken. Dit zal je haar ten goede komen en als je de Tangle Teezer een tijdje gebruikt zal het je opvallen dat je haar er voller en gezonder uitziet. Daarnaast doet het verwijderen van klitten een stuk minder pijn dan met een andere borstel, ideaal voor kinderen die een hekel hebben aan klitten uit hun haar halen. Koop deze borstel voor ze en maak van haren borstelen een feest!

Voor- en nadelen van de Tangle Teezer

De Tangle Teezer is ergonomisch gevormd en ligt lekker in de hand. Als je op reis gaat is de Tangle Teezer handig om mee te nemen, hij weegt bijna niks en neemt weinig ruimte in. De borstel is te koop in allerlei kleuren en met verschillende prints, ook zijn er twee verschillende maten. Denk er wel om dat je de Tangle Teezer niet samen met een warmtebron zoals een stijltang kunt gebruiken. De borstel is gemaakt van plastic, dit smelt als het heet wordt, het enige minpuntje van deze fijne borstel.

Het klinkt misschien gek, een plastic borstel die wonderen verricht voor je coupe. Toch is het echt zo en zal de Tangle Teezer je niet teleurstellen. Gun je haar het beste, laat het er gezond en vol uitzien en kies voor de Tangle Teezer.