• Gratis bezorgd bij € 45,00 (anders € 3,95)
  • Eenvoudig betalen met o.a. Achteraf betalen
  • Vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis

Retourneren

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd aangekomen, wat nu?
Bij The Make Up Spot worden de bestellingen altijd met de grootste zorg ingepakt. Toch kan het altijd voorkomen dat een product beschadigd is aangekomen of dat er iets mist. Wanneer dit het geval is adviseren we je contact op te nemen met de klantenservice, dan wordt er altijd gezorgd voor een passende oplossing!

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van producten? 
Binnen een termijn van 30 dagen is het mogelijk om producten te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten ben je echter aansprakelijk en hiervoor behouden wij ons het recht kosten in rekening te brengen. Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat The Make Up Spot niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoek geraakte retourzendingen.

Tot wanneer kan ik het product retourneren? 
Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) bovenstaand formulier of het modelformulier voor herroeping (PDF). Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 30 dagen is verzonden.

Houd daarbij rekening met het volgende:

•Cosmetische artikelen (zoals crème, make-up, lotion, gel, shampoo) mogen geretourneerd worden mits in gesloten verpakking wegens hygiëne.

•Persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals haarverzorging en massageapparaten) mogen geretourneerd worden mits in gesloten verpakking wegens hygiëne.

•Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking verzonden worden.

•Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij het desbetreffende punt.

Hoe moet ik een product retourneren?
Wanneer je één of meedere producten wilt retourneren kun je hiervoor de verpakking gebruiken waarin je de bestelling ontvangen hebt. Vervolgens kun je deze adresseren aan The Make Up Spot en het pakketje bij het postkantoor bij jou in de buurt afgeven..

The Make Up Spot
Kuipersweg 2P
3449JA Woerden

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste beauty nieuws