Over The Make Up SpotOp 1 september 2012 opende The Make Up Spot, één van de grootste cosmeticawebshops die Nederland op dit moment rijk is, haar deuren. Het doel van het openen van de webshop was exclusieve merken naar Nederland te halen die niet in de Nederlandse (en Belgische) winkels verkrijgbaar zijn en daarmee de Nederlandse (en Belgische) beautylover op haar wenken te bedienen. Waar The Make Up Spot startte met een aantal merken als Wet 'n Wild, Orly, Barry M en Sleek is de shop met ruim veertig merken waaronder Zoeva, Real Techniques, Sigma, The Balm, Make Up Store, Beautyblender en Milani en meer dan 6000 producten uitgegroeid tot dé online place to be op het gebied van beauty. Alle merken die bij The Make Up Spot te vinden zijn, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de wens van de klant en eigen ervaringen. Exclusively spotted for you!

Naast een enorm assortiment make-up producten en kwasten heeft The Make Up Spot onlangs haar range uitgebreid met een reeks haarmerken als L’Oréal Professionel, TIGI, Macadamia, BaByLiss PRO, Mason Pearson, Tangle Teezer, Lee Stafford en Batiste zodat het aanbod nog completer is. Ook voor een favoriete foundation, lipstick of blush van merken als L’Oréal Paris, Maybelline, Max Factor en Bourjois kan men terecht bij The Make Up Spot. Alle producten die te vinden zijn op The Make Up Spot zijn origineel en direct uit voorraad leverbaar.

The Make Up Spot hecht grote waarde aan goede service en klantvriendelijkheid en doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden en happy is.

THE MAKE UP SPOT BELGIË
Tweeënhalf jaar na de lancering opende The Make Up Spot in mei 2015 een Belgische webshop. Naast de Nederlandse consument konden ook Belgische make-up liefhebbers altijd al bestellen in de Nederlandse webshop, maar met de komst van TheMakeUpSpot.be wordt de Belgische klant nog meer en nog beter op haar wenken bediend.