Filter

Merken:
Kleur
Finish
Soort

Oogschaduwpalettes

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:
W7 The Glam Box

€ 19,95

Oogschaduw Palette kopen

Een oogschaduw palette kopen met verschillende kleurtjes oogschaduw is voor echte beauty freaks natuurlijk maar moeilijk te weerstaan. Zo’n grote doos met al die kleuren, je voelt je al snel een echte make up artiest. En, laten we eerlijk zijn, met al die verschillende tinten zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt heerlijk variëren door iedere dag andere tinten uit je oogschaduw palette te gebruiken, afhankelijk van je humeur. Vaak bevatten oogschaduw paletten zowel matte als shimmery kleuren, die je natuurlijk ook kunt blenden. De kleurtjes oogschaduw die je in een palet vindt zijn vaak op elkaar afgestemd. Zo zijn er heerlijk frisse zomerse paletten te verkrijgen, maar ook juist hele neutrale voor een klassieke look. Je hebt kleine paletjes met 3 of 4 kleuren, maar ook echte supersize paletten, met soms wel meer dan 100 kleuren zoals de geliefde Morphe Brushes oogschaduwpaletten. Een oogschaduw palette kopen is natuurlijk ook financieel zeer aantrekkelijk. Je betaalt omgerekend vaak maar een fractie van de prijs die een afzonderlijke oogschaduw zou kosten.

Oogschaduw Paletten: Waar moet je op letten?

Waar moet je nu op letten bij een oogschaduw palette? Nu ten eerste kan het wel eens voorkomen dat de oogschaduw gaat uitlopen, dit wordt ook wel fall-out genoemd. Als de oogschaduw bijvoorbeeld erg poederig is, kan je palet als gevolg een beetje een zootje worden. Daarnaast zijn grote oogschaduw paletten natuurlijk moeilijk mee te nemen op reis. Gelukkig zijn er ook kleine oogschaduw trio’s en quads, zodat je altijd je favoriete kleuren mee kunt nemen. Tevens is het natuurlijk wel van belang dat de oogschaduw goed is. Het gaat in de eerste plaats nog steeds om kwaliteit, en niet om kwantiteit, dus kies goede gepigmenteerde oogschaduw die niet uitelkaar valt als je ernaar kijkt. Natuurlijk zullen er bij oogschaduw paletten best wat kleurtjes tussen zitten die je wat minder mooi vindt. Het kan ook voorkomen dat sommige kleurtjes wat minder goed gepigmenteerd zijn dan anderen. Gelukkig kun je kleurtjes altijd blenden om zo jouw favoriete oogschaduw te creëren.

Oogschaduw palette kopen: Doe de Check!

Als je een oogschaduw palette wilt kopen moet je dus op verschillende dingen letten. Ten eerste de kleuren natuurlijk. Heb je een oogschaduw palette gevonden wat je mooi lijkt, bekijk dan eerste de reviews online. Hier worden vaak swatches van de verschillende tinten getoond, zodat je kunt zien wat voor effect de oogschaduw op de huid heeft. Let ook goed op of het gaat om shimmery of matte oogschaduw, of een combinatie daarvan. Kies daarnaast voor een gerenommeerd merk. De al eerder genoemde Zoeva oogschaduw paletten zijn bijvoorbeeld supergepigmenteerd en zijdezacht. Ook Barry M, Sleek, Revlon, Wet ’n Wild en MeMeMe maken prachtige oogschaduw paletten.