Filter

Merken:
Kleur
Finish

Refill eyeshadows Make-up Studio

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Handige oogschaduw navulling

Gebruik jij ook het liefst een palet om je favoriete kleuren oogschaduw bij elkaar te houden? Dan weet je ongetwijfeld dat het onhandig kan zijn als bepaalde kleuren op zijn. Gelukkig heeft The Make Up Spot daar wat op bedacht: een handige oogschaduw navulling. Deze navullingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd een variant is die in jouw palet past.

Altijd jouw kleur bij de hand
Dankzij de oogschaduw navulling heb je altijd jouw favoriete kleur bij de hand. Houd een blokje op voorraad, zodat je nooit misgrijpt. De navullingen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als het palet gevallen is en de oogschaduw daardoor beschadigd is geraakt. Controleer vooraf wel even goed het nummer, zodat je zeker weet dat de navulling ook in jouw palet past.

Alleen maar topmerken
Bij The Make Up Spot kun je terecht voor make-up van topmerken. Denk aan Make-up Studio, Zoeva en Revlon. Heb je geen make-up nodig, maar kun je wel wat extra accessoires gebruiken? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je met alles wat je nodig hebt om je make-up tot in de puntjes te verzorgen.