Filter

Merken:
Huidtype
Soort

Handverzorging

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Basics van handverzorging

Mooi verzorgde handen vallen op; ze laten zien dat je jezelf serieus neemt. Maar hoe zorg je voor een goede handverzorging? Dat begint bij een goede hand- en nagelcrème. Smeer je handen hier dagelijks een aantal keer mee in, het liefst na elke wasbeurt. Geef jezelf daarnaast elke week een manicure, waarbij je extra aandacht aan je nagels schenkt. Voor dit én de juiste handverzorging kun je terecht bij The Make Up Spot.

Verzorgende hand- en nagelcrème

The Make Up Spot is ook hét adres voor een goede, verzorgende hand- en nagelcrème. Veel handcrèmes zijn minder geschikt voor de nagels, en andersom. Kies daarom voor een product dat zowel op de handen, als op de nagels is afgestemd. Zo verklein je de kans op splijten, ontvellen en barsten van nagels en huid. Heb je een hele ruwe huid? Smeer je handen dan ook in voor het slapen gaan. Je zult hier snel resultaat van zien!

Spaar voor gratis producten

Wie producten voor handverzorging bestelt bij The Make Up Spot kan niet alleen profiteren van extra veel voordeel, maar ook van een bijzonder spaarsysteem. Bij besteding van €2,50 krijg je namelijk een Spot, een spaarpunt. Deze spaarpunten kun je later weer inwisselen voor gratis producten.