Gratis verzending vanaf € 45,- (anders € 3.95)
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis*
Tot 30 dagen retourneren
Hulp nodig? Bel 0348 71 25 19
 
Menü schließen

Moon Mousse

Moon Mousse

Over Moon Mousse, the Magic Makeup Repair Kit 

Moon Mousse is een superrevolutionair product dat ervoor zorgt dat de grootste nachtmerrie van iedere beautyliefhebber, een gebroken make-up product, ongedaan kan worden gemaakt. De oprichters van Moon Mousse, Tess en Barbara, reisden ‘naar de maan en terug’ om een oplossing te vinden om kapotte make-up producten weer te kunnen gebruiken en zijn daar met de Moon Mousse Make up Fixer zeker in geslaagd!

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Moon Mousse heeft een compleet natuurlijke, zacht en milde formule bestaande uit alleen maar plantaardige ingrediënten die geen negatieve invloed heeft op het pigment van je geliefde producten of de huid. Dankzij de luchtige, lichte formule van Moon Mousse kan deze zich gelijkmatig verdelen over de pan van het gebroken product waardoor je het beste resultaat krijgt. De Moon Mousse Repair Kit wordt geleverd met een aantal handige tools om de kapotte make-up producten mee te herstellen.

Moon Mousse bestellen bij The Make Up Spot 

Oh nooo, heb je jouw favoriete highlighter, blush of oogschaduw laten vallen? No worries, als je op werkdagen bij The Make Up Spot vóór 21.00 uur de Moon Mousse Magic Repair Kit besteld, heb je deze de volgende dag al in huis en kun je snel weer aan de slag met je favoriete make-up product!