Gratis verzending*
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis*
Tot 30 dagen retourneren
Advies nodig? Bel 0348 71 25 19
 
Menü schließen

Macadamia

Macadamia

Macadamia: Uit je natuurlijke schoonheid

De ontwerpers van de Macadamia haarproducten hebben verschillende landen bezocht en hebben gezien dat haartypen overal anders zijn. Ze zijn ook tot de ontdekking gekomen dat er bij de verschillende soorten haarstructuren specifieke vereisten zijn om deze te onderhouden. Om de natuurlijke schoonheid van alle haartypen tot uiting te laten komen is er een formule ontwikkeld die voor elk haartype geschikt is: Macadamia.

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wonderproduct in Macadamia haarproducten: Omega 7

De Macadamia haarproducten zijn voorzien van macadamia-olie. Deze heeft een hoge Omega 7 concentratie, die inhoudelijk veel lijkt op haartalg. Hierdoor heeft de olie een soortgelijke werking als de natuurlijke olie die door de hoofdhuid wordt geproduceerd waardoor het haar voldoende verzorgd wordt en de juiste vochtbalans wordt verkregen. De Macadamia olie wordt gemakkelijk door het haar opgenomen en werkt dan van binnen naar buiten. Omega 7 is bovendien licht en niet vettig waardoor het geschikt is voor het dunste tot meest stugge haar.

Andere voordelen van Macadamia haarproducten

Macadamia producten bevatten behalve Omega 7 ook nog argan-olie. Deze levert een bijdrage bij het verstevigen van je haar, vernieuwen van beschadigd haar en het herstellen van de glans en zachtheid van je haar. Het doet er niet toe wat voor haartype je hebt, de Macadamia haarproducten zorgen ervoor dat je haar weer optimaal gaat stralen.