Filter

Merken:
Kleur
Ondertoon
Finish
Soort

Lippotlood

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:
Sigma Make Your Pout Lip Set
€ 30,00
€ 49,00

Lippotlood voor perfecte lippen

Mooie, volle en verzorgde lippen staan bij veel vrouwen hoog op het verlanglijstje. En als het aan The Make Up Spot ligt, dan zijn dat soort lippen bereikbaar voor iedereen. Het begint bij een perfecte basis. Die basis creëer je met behulp van een lippotlood. Hiermee kun je je lippen voller laten lijken én ervoor zorgen dat de lippenstift die je als finishing touch gebruikt ook daadwerkelijk lang blijft zitten.

Altijd de juiste kleur lippotlood

Voor een goed lippotlood ben je bij The Make Up Spot aan het juiste adres. De kwaliteit is gegarandeerd en het assortiment kleuren en varianten is indrukwekkend. Blondines kiezen bijvoorbeeld uit de vele roze tinten, terwijl donkere types een warmere kleur overwegen. Ga je het liefst gewoon voor klassiek rood? Ook dan helpen we je graag verder.

Internationale verzending

The Make Up Spot werkt internationaal: klanten uit bijvoorbeeld België of Duitsland kunnen ook eenvoudig een lippotlood - en alle andere denkbare make-up accessoires - bij The Make Up Spot bestellen. Op dit moment leveren we in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Oostenrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Vanaf €45 is verzending binnen Nederland bovendien altijd gratis.