Filter

Merken:
Kleur
Ondertoon
Finish
Collectie
Soort

Lipgloss

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Je lipgloss online kopen

Lipgloss is make up die je lippen laat glanzen, en al dan niet een kleurtje geeft. Lipgloss is vloeibaarder dan lippenstift en vaak ook transparanter. Je brengt het vaak aan met een kwastje of rollertje. Omdat het wat vloeibaarder is dan reguliere lipstick, moet je het soms wat vaker aanbrengen. Vaak worden en aan lipgloss kleurtjes, geurtjes en shimmer toegevoegd. Je kunt lipgloss zowel los dragen, als over je lipstick heen voor een extra glans. Er kunnen ook hydraterende ingrediënten of vitamines worden toegevoegd zodat je lippen niet alleen mooi glanzen, maar ook verzorgd worden.

Je kunt je lipgloss nu online kopen, gewoon via The Make Up Spot. Volop keuze tegen scherpe prijzen!

Nude Lipgloss of met een Kleurtje, aan jou de Keus!

Nude lipgloss is licht huidkleurig en helemaal in. Transparante lipgloss is, logischerwijs, kleurloos en geeft je lippen slechts glans. Nude lipgloss en transparante lipgloss zijn vooral mooi als je al een vrij heftige make up op hebt. Je lippen zien er dan toch verzorgd uit, zonder dat je look te hard oogt. Vice versa is een lipgloss met een kleurtje juist weer leuk als je oogmake up vrij neutraal is. Lipgloss vind je werkelijk in alle kleuren van de regenboog, van fuchsia rood tot gothic zwart. De dekking varieert van merk tot merk, evenals de consistentie. Een goede lipgloss plakt niet en houdt lang, kwaliteiten die je vooral bij de betere merken lipgloss vindt.

Lipgloss Online Kopen: wat is de Beste Lipgloss voor Jou?

Waar kun je goede lipgloss kopen? Welnu, bijna overal! Van drogisterij tot supermarkt, bijna overal vind je lipgloss. De beste merken zijn echter toch wel de meer professionele make up merken zoals MeMeMe en Wet ’n Wild. Ben je op zoek naar een nude lipgloss?