Filter

Merken:
Kleur
Finish
Collectie

Lippenbalsem

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Lippenbalsem voor mooie lippen

Het krijgen van mooie lippen begint bij een goede verzorging en daarom is het aan te raden je lippen regelmatig te verwennen met een beetje lippenbalsem. Met lippenbalsem zorg je ervoor dat je lippen goed gehydrateerd en verzorgt worden en ook blijven ze lekker zacht en soepel. Wanneer je last hebt van velletjes kun je je lippen het beste voorzichtig scrubben met een tandenborstel of een speciale lipscrub. Na het verzorgen van je lippen kun je ze met een lipgloss, lipstick of lipstain een leuk kleurtje geven.

Een lippenbalsem is tegenwoordig al lang geen harde zalf meer maar wordt in verschillende soorten verkocht. De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in potjes, sticks en vloeibaar in tubetjes. De meeste lippenbalsems zijn transparant maar kunnen ook een klein rood of roze achtig kleurtje hebben.

De balsems worden vaak gemaakt van bijenwas, menthol, kamfer en aromatische olie. Ook kan er UV protectie in zitten om je lippen ook tijdens de wintersport te beschermen. Liever een natuurlijke lippenbalsem dan is de Burt’s Bees lippenbalsem wat voor jou!