Filter

Merken:
Kleur
Ondertoon
Finish
Collectie
Soort

Lippen

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Lip make up

Het krijgen van mooie lippen begint bij een goede verzorging en daarom is het aan te raden je lippen regelmatig te verwennen met een beetje lipbalsem. Met lipbalsem zorg je ervoor dat je lippen goed gehydrateerd en verzorgt worden en ook blijven ze lekker zacht en soepel. Wanneer je last hebt van velletjes kun je je lippen het beste voorzichtig scrubben met een tandenborstel of een speciale lipscrub. Na het verzorgen van je lippen kun je ze met lip make up nog verder verfraaien.
 

Make-up voor dunne/smalle lippen

Wil je je lippen wat voller laten lijken? Wat je kunt doen is met een lippotlood iets buiten je natuurlijke lipomtrek te tekenen zodat ze optisch groter lijken en je lippen daarna in te vullen met lipstick. Als ultieme finishing touch breng je daarna een lichte highlighter in het cupidoboogje van je lip aan, waardoor ze ook iets voller lijken.

Ongelijke lippen

Wanneer je ene lip groter/voller is dan de ander kun je ze wat meer gelijk laten lijken door met lipliner op de lip die wat groter en voller is een lijntje aan de binnenkant te trekken en op de kleinere lip het lijntje langs de buitenkant te zetten.
 

Dikke/volle lippen

Als je vindt dat je lippen te groot of te vol zijn kun je ze iets smaller/kleiner laten lijken door een heel neutrale/natuurlijke lipstick of juist hele donkere lip make up te gebruiken.