Gratis verzending*
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis*
Tot 30 dagen retourneren
Advies nodig? Bel 0348 71 25 19
 
Menü schließen

Eyeko

Eyeko

Eyeko: eye-conic producten  

Eyeko is opgericht in 1999, door Nina Leykind en haar man Max. Nina had nog altijd dé ideale mascara niet gevonden en besloot daarom deze zelf te ontwikkelen. De ene mascara was niet zwart genoeg, de andere bleef niet de hele dag zitten, de volgende klonterde of deed gewoon niet wat het beloofde. Eyeko begon met slechts een aantal mascara’s en breidde langzaam uit met eyeliners en produten voor de wenkbrauwen.

Sinds 1999 is het merk gigantisch gegroeid en zijn de Eyeko producten over de hele wereld bekend. Het doel van Eyeko was en is nog steeds: het creëren van (multitasking) producten voor de ogen die écht doen wat ze beloven. Dankzij de producten van Eyeko heb je altijd prachtig, gedefineerde wimpers en ogen en het is dan ook niet voor niets dat vele influencers, stijliconen en make-up artists groot fan zijn van het merk.

Eyeko & Alexa Chung 

Sinds een aantal jaar is het Britse stijlicoon Alexa Chung nauw verbonden met Eyeko waardoor dit merk inmiddels een vaste plaats heeft op de runway van London, Parijs en New York. Alexa Chung is niet alleen het gezicht van het merk, maar werkt ook nauw samen met de oprichters Max en Nina bij onder andere de ontwikkeling van nieuwe Eyeko producten.

Eyeko shoppen bij The Make Up Spot

Wil jij zelf ook graag de beroemde oogproducten van Eyeko ontdekken? Wanneer je de Eyeko musthaves  op werkdagen vóór 21.00 uur besteld, heb je deze de volgende dag al in huis. Bestel je voor minimaal 45 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen! Happy Eyeko shopping!

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!