Gratis verzending*
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis*
Tot 30 dagen retourneren
Advies nodig? Bel 0348 71 25 19
 
Menü schließen

Dr. Jart

Dr. Jart

Het begin van Dr. Jart+

Het was 2001 toen de jonge dermatoloog Dr. Sung Jae Jung in Seoul zijn eigen kliniek runde en zich daarnaast ook veel bezighield met het ontwikkelen en testen van veilige en effectieve huidverzorgingsformules voor (ernstige) huidproblemen. Chin Wook Lee, ondernemer en een goede vriend van Dr. Jung, was onder de indruk van de ontwikkelde formules en producten en wilde deze maar wat graag introduceren bij het grote publiek. Chin werkte 3 jaar lang intensief aan de ontwikkeling en bracht in 2004 samen met Dr. Jung het merk Dr. Jart+ op de markt.

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Dr. Jart+: verschillende huidproblemen aanpakken

De Dr. Jart+ producten hebben als doel (ernstige) huidproblemen aan te pakken door middel van mooie producten met effectieve opplossingen. De producten van Dr. Jart+ zijn in te zetten bij verschillende huidproblemen zoals een droge huid, acne, huidveroudering en vergrote poriën. 
Bij Dr. Jart geloven ze in echte wetenschap en dit zorgt ervoor dat ze zich dag in dag uit blijven uitdagen op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe producten. Dr. Jart+ werkt met een groep van 15 dermatologen afkomstig van 15 verschillende klinieken die allemaal onderzoek doen.

Dr. Jart+ zelf ontdekken via The Make Up Spot

Dr. Jart+ is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij The Make Up Spot en zo kun je makkelijk, snel en veilig zelf de populaire Dr. Jart+ producten ontdekken, van de wereldberoemde rubber masks tot poriën strips. Als je op werkdagen vóór 21.00 uur je bestelling plaatst bij The Make Up Spot, heb je de Dr. Jart+ producten de volgende dag al in huis! 

Kundenbewertungen von themakeupspot.nl
Durchschnittliche Bewertung: 4.74 / 5. Ermittelt aus 5276 Bewertungen.