Gratis verzending*
Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis*
Tot 30 dagen retourneren
Advies nodig? Bel 0348 71 25 19
 

COVID19: veelgestelde vragen

Coronavirus: veelgestelde vragen

Kan ik gewoon nog een bestelling plaatsen bij The Make Up Spot?
Jazeker! Natuurlijk houden wij bij The Make Up Spot alle ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, maar versturen wel gewoon dagelijks alle bestellingen. Dat betekent gelukkig dat jij gewoon nog bij The Make Up Spot terecht kunt voor de leukste beauty goodies!

Bezorgt Post NL mijn pakketje nog?
PostNL bezorgt op dit moment gewoon pakketten, maar heeft wel verschillende maatregelen genomen om op verantwoorde wijze te bezorgen.
De bezorgers volgen uiteraard de RIVM hygiëne richtlijnen, houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Pakketten worden niet meer overhandigd, maar door de bezorger op de grond voor de deur gezet waarna hij of zij op afstand wacht tot jij deze in ontvangst neemt.

Loopt mijn pakketje vertraging op?
Bij The Make Up Spot gaan op dit moment alle pakketjes in principe nog gewoon op tijd de deur uit. Het is mogelijk dat jouw pakketje bij Post NL wellicht wat vertraging oploopt, maar dit kun je volgen via de Track & Trace code die je van ons ontvangt.

Kan ik besmet raken met het virus via een pakketje?
Volgens het RIVM is er geen bewijs is dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt. Natuurlijk is het, zeker nu, heel verstandig regelmatig je handen te wassen.

Ik zit in quarantaine, wordt mijn pakket dan wel bezorgd?
Ja, de bezorgers houden sowieso afstand en zetten bestellingen voor de deur zodat er geen fysiek contact is.

Kan ik mijn pakketje nog af laten leveren bij een afhaalpunt?
In Nederland is dit nog steeds mogelijk. Ook hier kun je fysiek contact mijden door de medewerker je legimitatie van een afstandje te laten zien, zodat hij of zij het nummer kan overtypen of de QR-code op de achterkant van je rijbewijs kan scannen.

Ik ben in quarantaine, kan iemand anders mijn pakket ophalen?
Als je in quarantaine zit kan iemand anders het pakket voor jou ophalen. De persoon die jouw pakket ophaalt, moet een geldig legitimatiebewijs meenemen (geen kopie) en de Track en Trace code en jouw adres kunnen opgeven.

Het afhaalpunt is gesloten, wat nu?
Als het afhaalpunt gesloten is, raadpleeg dan de Track & Trace informatie in de PostNL app of kijk op postnl.nl voor actuele informatie over je pakket.