BetalenNEDERLANDSE KLANTEN                         
                                                  

iDEAL
Bij The Make Up Spot betaal je je bestelling met iDEAL, wat momenteel de meest gebruikte, veilige en gemakkelijke betalingsmethode voor online aankopen binnen Nederland is. Voor het betalen met iDeal hoef je je niet te registreren of een account aan te maken, je kunt het direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.  

Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus gewoon enkel en alleen de bezorgkosten. Je naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd en dus houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens. Nog een voordeel is dat het bedrag direct van je rekening wordt afgeschreven en wij meteen kunnen beginnen met het verwerken van jouw bestelling!
 

Bankoverboeking (vooruitbetaling)
Naast iDEAL kun je bij The Make Up Spot ook betalen via een reguliere bankoverboeking. Betalen door middel van een bankoverboeking betekent dat je na het plaatsen van de bestelling met internetbankieren het orderbedrag via je eigen bankrekening naar ons overmaakt. Bij betalingen via bankoverboekingen duurt het vaak 1-2 werkdagen voor het op onze rekening zichtbaar is, daarna sturen we je bestelling direct op. Houd er dus rekening mee dat een bestelling met als betaalmethode bankoverboeking niet direct verzonden wordt!

Indien wij de betaling niet binnen 3 dagen ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd.

Overmaken door middel van overboeking kan naar:
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL40INGB0654880735
ten name van: Stichting Derdengelden Sisow
betalingskenmerk: (je ordernummer)

PayPal
Naast iDEAL en bankoverboeking kun je in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. Voor het betalen met PayPal wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.   

Creditcard
Ook kun je ervoor kiezen te betalen met een (Mastercard of Maestro) creditcard. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op onze website waarna wij zorgen voor een correcte afhandeling van de bestelling. Voor het betalen met Mastercard wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.

Achteraf betalen
Als je liever eerst je bestelling ontvangt en daarna betaalt kun je kiezen voor achterafbetaling. Wanneer je kiest voor Billink Achteraf betalen als betaalmethode ontvang je van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties, waarna je aan de hand van deze e-mail binnen 14 dagen de betaling kunt verrichtten. Wanneer je kiest voor achteraf betaling kun je bestellen tot een bedrag van € 250,-. 
 
 
BELGISCHE KLANTEN

Mister Cash
Belgische klanten van The Make Up Spot kunnen eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar betalen met Mister Cash. Je kunt gebruiken maken van Mister Cash als je bankiert bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Bankoverboeking (vooruitbetaling)
Belgische klanten kunnen naast Mister Cash ook betalen via een bankoverboeking. Overboeking per bank betekent dat je na het plaatsen van je bestelling het orderbedrag op een vertrouwde en veilige manier via je eigen bank overmaakt. De bestelling wordt verzonden nadat de betaling bij ons binnen is.

Overmaken door middel van overboeking kan naar:
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL40INGB0654880735
ten name van: Stichting Derdengelden Sisow
betalingskenmerk: (je ordernummer)

SofortBanking 
SofortBanking is een internationaal betaalsysteem dat vergelijkbaar is met iDEAL en staat garant voor een gegarandeerde, vertrouwde, snelle, makkelijke en veilige betaling. 

PayPal
Belgische klanten kunnen ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. Voor het betalen met PayPal wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.

Creditcard
Belgische klanten kunnen de bestelling ook betalen via een (Mastercard of Maestro) creditcard. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op onze website waarna wij zorgen voor een correcte afhandeling van de bestelling. Voor het betalen met Mastercard wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.   
 
INTERNATIONALE KLANTEN
 

Bankoverboeking (vooruitbetaling)
Ook klanten uit Duitsland, Spanje, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Polen kunnen bij The Make Up Spot betalen via een bankoverboeking. Overboeking per bank betekent dat je na het plaatsen van je bestelling het orderbedrag op een vertrouwde en veilige manier via je eigen bank overmaakt. De bestelling wordt verzonden nadat de betaling bij ons binnen is. Indien wij de betaling niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd.


SofortBanking
Klanten van The Make Up Spot in Duitsland, Spanje, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Polen kunnen betalen via SofortBanking, een betaalsysteem dat  te vergelijken is met het Nederlandse iDEAL. Het gebruik van SofortBanking staat garant voor een vertrouwde, veilige en makkelijke betaling.