Filter

Merken:
Kleur
Teint
Finish
Soort

Wenkbrauwen

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:
W7 Brow Master Stencil Kit
€ 2,50
€ 3,49

Mooie wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezichtsuitdrukking en uitstraling en het is dan ook heel belangrijk dat ze de juiste vorm en kleur hebben. Het begint met het bepalen van de vorm wenkbrauw die bij jouw gezicht past en die je zelf mooi vind. Er zijn een aantal handige richtlijnen die je kunnen helpen de juiste vorm van je wenkbrauwen te bepalen, zodat je bijvoorbeeld precies weet waar je je wenkbrauwpoeder aan moet brengen.

Om te zien waar je wenkbrauwen moeten beginnen kun je een potlood of make-up kwastje verticaal langs je neus houden en dan is het beginpunt de plaats waar het potlood je wenkbrauw kruist. Wanneer je ogen vrij ver uit elkaar staan is het aan te raden niet al teveel ruimte tussen je wenkbrauwen te laten, wanneer je ogen vrij dicht bij elkaar staan kun je de afstand tussen je wenkbrauwen beter wat groter houden. Het hoogste punt (de hoek) van je wenkbrauw bepaal je door het potlood voor het midden van je oog te houden en om te zien waar de wenkbrauw moet eindigen houd je het potlood ter hoogte van je buitenste ooghoek.

Bijtekenen met wenkbrauwpotlood

Om je wenkbrauwen helemaal af te maken kun je ze een beetje bijtekenen met wenkbrauwpotlood. Allereerst borstel je je wenkbrauwen met een (wenkbrauw)borsteltje in de natuurlijke vorm en vervolgens zet je met een scherp potlood kleine, schuine streepjes tussen de haartjes in zodat je een zo natuurlijk mogelijk resultaat krijgt. Behalve wenkbrauwpotlood kun je ook wenkbrauwpoeder gebruiken, dit kun je het beste aanbrengen met een schuin afgesneden kwastje. Om te zorgen dat je wenkbrauwen de hele dag mooi in model blijven zitten kun je er tenslotte nog een beetje wenkbrauwgel of wenkbrauw mascara op aanbrengen.