Filter

Merken:
Kleur
Teint
Finish
Soort

Vloeibare highlighter

Weergave:

Rooster
Lijst
Weergeven:
Sorteren op:

Vloeibare highlighter make-up kopen

Vloeibare highlighter make-up heb je in allerlei kleuren. Je kunt een vloeibare highlighter kopen met een zilvere, goude, roze, gele kleur. Wij verkopen goedkopere maar ook wat duurdere highlighters. Een hghlighter zorgt voor een mooie gezonde glans op het gezicht. Ook laat de highlighter bepaalde plekken in het gezicht naar voren komen.

 

Welk soort highlighter?

Voor de droge huid kun je het beste een vloeibare highlighter gebruiken. Door poeder highlighters kun je de droge plekjes of schilfertjes beter zien. Voor de vette huid kun je zowel een poeder als een vloeibare highlighter aanbrengen.

 

Vloeibare highlighter aanbrengen

Vloeibare highlighter kun je het best aanbrengen met je vingers, een kwast of met een spons. Door je vingers te gebruiken zal de vloeibare highlighter in je huid gaan trekken. Een kwast werkt heel precies. Je kunt het best de kwast op de huid stippelen, in plaats van vegen. Vervolgens kan je het puntje van een spons gebruiken om de vloeibare highlighter op de huid te stippelen. De vloeibare hihlighter breng je aan op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw, binnenste ooghoeken en op de neusbrug.Wil je je gezicht slanker laten lijken? Dan kun je ook de rest van het gezicht contouren. Dit doe je door bronzer onder de jukbeenderen aan te brengen. Hierdoor creëer je een schaduw.

 

Vloeibare highlighter verwijderen

Je verwijderd je vloeibare highlighter door een watje met een make-up remover te gebruiken. Je kunt ook een make-up remover doekje gebruiken om je highlighter te verwijderen.